Københavns Universitet
 
KU webshop
KU webshop
 
Forside | Anmod om at blive registret som studerende | Kurv | Kontakt | Profil | Vilkår


 

Persondatapolitik


Indsamling af personlige oplysninger
www.webshophum-dk.ku.dk indsamler personlige oplysninger såsom navn, adresse, telefonnummer og e-mail-adresse, når du i forbindelse med et køb opgiver disse. Vi indsamler kun de oplysninger, som er nødvendige for at sikre, at du modtager de købte varer. Når du betaler for dit produkt indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale.   
Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante bestemmelser. Vi opbevarer kun dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de er indsamlet. 

Der registres ingen personfølsomme oplysninger i www.webshophum-dk.ku.dk. Personoplysninger transmitteres krypteret og persondata opbevares ikke krypteret i op til 5 år.

For yderligere oplysninger vedrørende kryptering kan www.webshophum-dk.ku.dk 's leverandør kontaktes: www.dandomain.dk.
 

Logstatistik
Logstatistik bruges på www.webshophum-dk.ku.dk og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades mm.


Persondataloven
www.webshophum-dk.ku.dk indsamling og håndtering af dine personlige oplysninger vil ske i overensstemmelse med Persondataloven og dansk ret i øvrigt. www.webshophum-dk.ku.dk og den butiksansvarlige på salgsstedet er den primære dataansvarlige efter Persondataloven og kan kontaktes i henhold til kontaktinformationerne angivet i www.webshophum-dk.ku.dk.


Videregivelse af oplysninger
www.webshophum-dk.ku.dk videregiver ikke dine personlige oplysninger til tredjemand uden dit udtrykkelige samtykke.
Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn og adresse blive udleveret til PostNord med henblik på levering af dine indkøb.
Vi har vores webshop og betalingssystem gennem DanDomain A/S, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i DanDomains datacentre. 
Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.      

Dine rettigheder 
Du er berettiget til at anmode om at få slettet persondata eller få indsigt i og berigtige registrerede personoplysninger i henhold til Persondataloven. Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data. Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du rette henvendelse via e-mail til webshop@hum.ku.dk Det Humanistiske Fakultets webshop, Københavns universitet.
Ønsker du at klage, har du ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.  

Søg
Dine køb
0 Vare(r) i kurven
Fragt 
I alt 0,00 DKK
Nyheder

vare

? DKK